Informatieavond 19 juni: voor u als praktijkondersteuner

Geachte praktijkondersteuner,

Wij vinden het als organisatie belangrijk om de inhoudelijke dialoog met onze verwijzers aan te blijven gaan. Daarom organiseren wij op dinsdag 19 juni a.s. een interactieve informatieavond. Tijdens deze avond gaan we in op onze werkwijze en dit keer zoomen we specifiek in op de inzet van beweegtherapie in de multidisciplinaire benadering van de eetstoornis. Bij deze nodigen wij u van harte uit voor deze informatieavond welke zal plaatsvinden op onze locatie Randwycksingel 35 te Maastricht. Tijdens de interactieve pauze willen we jullie graag in beweging krijgen!

Programma

17.45 uur: Ontvangst met koffie, soep en broodjes;
18.15 uur: Wat doet Co-eur, wat is onze doelgroep en waarin onderscheiden wij ons?;
19.00 uur: Interactieve pauze; neem makkelijke schoenen mee!
19.30 uur: Presentatie “Sport je slank!! ….. of toch niet?” De inzet van beweegtherapie in de  multidisciplinaire benadering van de eetstoornis
20.30 uur: Afsluiting met mogelijkheid tot napraten.

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden voor onze informatieavond, dan kan dat door vóór 12 juni a.s. een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch via nummer 088-277 88 39.

Bij de aanmelding kunt u aangeven of u zich voor de hele avond of alleen voor een deel van de avond inschrijft. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Bent u verhinderd maar wenst u wel meer informatie te ontvangen, neem gerust contact met ons op om de individuele mogelijkheden te bespreken.

Wij zien uw komst graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Dr. Erik Aller, directeur Co-eur BV