Actuele wachttijden

Kijk hier wanneer je bij Co-eur kunt starten

Nadat wij jouw verwijzing hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om een afspraak te plannen voor een intake. Tijdens de intake bespreek je samen met de psycholoog je klachten en hulpvraag. Wanneer je te horen krijgt dat je mag starten met de behandeling, worden verdere afspraken in overleg ingepland.

Helder over wachttijden

Co-eur doet er alles aan om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Toch kan het soms gebeuren dat je moet wachten voordat je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek of voordat de behandeling van start gaat. Per verzekeraar kan de wachtlijst variëren. Dit komt omdat er per verzekeraar een zogeheten zorgplafond is, waarbij we iedere maand een gemiddeld aantal cliënten kunnen aannemen per verzekeraar. Wanneer er bij een bepaalde verzekeraar hierdoor vaak langer moet worden gewacht, gaan we in overleg om te zien of we meer ruimte kunnen krijgen bij die verzekeraar.

Wij geven op deze pagina een indicatie van onze wachttijden per 1 september 2023. De wachttijden worden aangeduid in het aantal weken.

IntakeBehandeling
Utrecht92
Vught115
Roermond63
Hoensbroek94
Maastricht55

 

Aanmeld wachttijd

  • Aantal weken vanaf je aanmelding tot het eerste (intake)gesprek.

Behandel wachttijd

  • Aantal weken tussen de intake en het moment dat de behandeling daadwerkelijk van start gaat.