Actuele wachttijden

Kijk hier wanneer je bij Co-eur kunt starten

Nadat wij jouw aanmeldformulier hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om een afspraak te plannen voor een intake. Tijdens de intake bespreek je samen met de psycholoog je klachten en hulpvraag. Wanneer je te horen krijgt dat je mag starten met de behandeling, worden verdere afspraken in overleg ingepland.

Helder over wachttijden

Er zijn verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dat er wachttijden ontstaan voor een intakegesprek of de start van de behandeling. We doen ons uiterste best om de wachttijden zoveel mogelijk te beperken door zo efficiënt mogelijk te plannen. Omdat we het belangrijk vinden om je goed over onze wachttijden te informeren, geven wij hieronder een overzicht van de gemiddelde wachttijden per 1 januari 2021. De wachttijden worden aangeduid in het aantal weken.

AanmeldingswachttijdBehandelingswachttijd
Hoensbroek310
Maastricht41
Roermond59
Utrecht57
Vught68

 

Aanmeldingswachttijd

Dit is het aantal weken tussen het moment dat je de informatieavond (of voorlichting) bij Co-eur hebt bezocht en het moment dat je op intake mag komen.

Behandelingswachttijd

Dit is het aantal weken tussen de intake en de start van de daadwerkelijke behandeling. De wachttijden gelden voor alle cliënten met de diagnose eetstoornis.