Werk en stage

Co-eur is altijd geïnteresseerd in ervaren gz-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters voor de versterking van onze behandelteams. Kom werken of stage lopen en ontdek dat Co-eur:

Boeiend is – omdat we, naast de behandeling van eetstoornissen, ook meewerken aan wetenschappelijk onderzoek, onder andere in samenwerking met universiteiten, ziekenhuizen en opleidingsinstituten.

Uitdagend is – omdat je veel ervaring opdoet op het gebied van de behandeling van eetstoornissen en je een intern scholingsprogramma dat je eigen professionele ontwikkeling ten goede komt kunt volgen.

Afwisselend is – omdat elke cliënt anders is, ieder met zijn of haar eigen problematiek, is ons behandelprogramma een kwestie van maatwerk met een variëteit aan behandelmodules.

Dynamisch is – omdat van alle werknemers een actieve houding wordt verwacht in de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie.

 

Onze vacatures:


Belangstelling in een baan of stage bij Co-eur?

Spreekt een baan bij Co-eur je aan, maar staat je functie niet bij de vacatures? Of wil je stage lopen? Stuur een open sollicitatiebrief naar [email protected].