Werk en stage

Co-eur is altijd geïnteresseerd in ervaren gz-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters voor de versterking van onze behandelteams. Kom werken of stage lopen en ontdek dat Co-eur:

Boeiend is – omdat we, naast de behandeling van eetstoornissen, ook meewerken aan wetenschappelijk onderzoek, onder andere in samenwerking met universiteiten, ziekenhuizen en opleidingsinstituten.

Uitdagend is – omdat je veel ervaring opdoet op het gebied van de behandeling van eetstoornissen en je een intern scholingsprogramma dat je eigen professionele ontwikkeling ten goede komt kunt volgen.

Afwisselend is – omdat elke cliënt anders is, ieder met zijn of haar eigen problematiek, is ons behandelprogramma een kwestie van maatwerk met een variëteit aan behandelmodules.

Dynamisch is – omdat van alle werknemers een actieve houding wordt verwacht in de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie.

Onze vacatures:

Belangstelling in een baan of stage bij Co-eur?

Spreekt een baan bij Co-eur je aan, maar staat je functie niet bij de vacatures?  Stuur een open sollicitatiebrief naar [email protected].

Wil je stage lopen? Co-eur biedt hiervoor mogelijkheden aan via de Universiteiten van Maastricht, Utrecht en Tilburg. Raadpleeg voor stages de desbetreffende pagina’s van je uni!! Stuur geen sollicitatiebrief naar bovengenoemd emailadres! Op de website van de uni vind je ook de aanmeldtermijnen.

Voor studenten van de HAN wordt dit intern met de HAN geregeld.