De Co-eur diëtistenpraktijk is voor iedereen toegankelijk

De Co-eur diëtistenpraktijk, voor iedereen toegankelijk

Naast de behandeling van eetstoornissen binnen de gespecialiseerde GGZ, verzorgt Co-eur ook diëtistenbegeleiding. Deze diëtistenbegeleiding is voor iedereen toegankelijk.

Wil je gebruikmaken van onze diëtistische zorg, vraag dan een verwijzing aan je huisarts. Via de onderstaande button kun je een blanco verwijsbrief downloaden.

Verwijsbrief naar diëtist

Vergoeding van diëtistische zorg

Diëtistenpraktijk Co-eur biedt ongecontracteerde zorg, dit betekent dat jij de factuur van de consulten ontvangt. De factuur dien je binnen 14 dagen te betalen, waarna je deze zelf kunt declareren bij de zorgverzekering. De zorgverzekeraar vergoedt een deel van deze zorg, de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de door jou afgesloten zorgverzekering. Wij adviseren je om op voorhand de vergoedingen goed te controleren bij je zorgverzekering .

Wat kost de diëtistische zorg bij Co-eur

De behandeling bij Co-eur start met een intake en een voedingsadvies, daarna krijg je een aantal vervolgconsulten om je te helpen met het dieet.

Prijzen per 01-01-2024

Intake en onderzoek  inclusief ontvangst dieetvoorschrift:  € 119,70
Individueel dieetvoorschrift: € 39,90
Individuele zitting diëtetiek (2 x 15 min) :  € 39,90

Telefonische zitting diëtetiek (1 x 15 min): € 19,95

Informeer voor een traject op maat of pakketten via ons aanvraagformulier.

Let op! Afmeldingen dien je minimaal 24 uur van te voren door te geven. Wanneer je niet op een afspraak verschijnt of je meldt je niet tijdig af, dan brengen we de helft van de kosten bij jou in rekening. Deze kosten kun je niet declareren bij je zorgverzekering.

Vervolgconsulten voor cliënten Co-eur

Heb je het GGZ-traject bij Co-eur doorlopen, dan kun je aansluitend starten met vervolgconsulten bij de diëtistenpraktijk. Je blijft dan bij dezelfde diëtist in behandeling. Als je direct bij onze diëtistische zorg terecht komt, start je altijd met de intake zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van je voedingsproblematiek.