De Co-eur diëtistenpraktijk is voor iedereen toegankelijk

De Co-eur diëtistenpraktijk, voor iedereen toegankelijk

Naast de behandeling van eetstoornissen binnen de gespecialiseerde GGZ, verzorgt Co-eur ook aparte diëtistenbegeleiding. Deze diëtistenbegeleiding is voor iedereen toegankelijk.
De behandeling door onze diëtistenpraktijk zit standaard in de basisverzekering, iedereen heeft recht op een vergoeding voor drie uur diëtistische zorg per jaar. In sommige gevallen geeft de aanvullende verzekering zelfs recht op extra vergoeding. Wil je gebruikmaken van onze diëtistische zorg, vraag dan een verwijzing aan je huisarts. Via de onderstaande button kun je een blanco verwijsbrief downloaden.

Verwijsbrief naar diëtist

Vergoeding van diëtistische zorg

Een behandeling door de diëtistenpraktijk van Co-eur valt onder de ongecontracteerde zorg, dit betekent dat je van ons een factuur voor de behandeling ontvangt. Deze factuur dien je binnen 14 dagen betalen, en kun je zelf bij de zorgverzekering declareren. De zorgverzekeraar vergoedt een deel van deze zorg, de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de door jou afgesloten zorgverzekering. Om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen adviseren we je om voor de eerste afspraak de vergoeding te controleren bij jouw verzekering.

Wat kost de diëtistische zorg bij Co-eur

De behandeling bij Co-eur start met een intake en een voedingsadvies, daarna krijg je een aantal vervolgconsulten om je te helpen met het dieet.

Intake + voedingsadvies (60 min) € 92,50
Vervolgconsult (40 min) € 55,-
Vervolgconsult (20 min) € 27,50

Let op! Afmeldingen dien je minimaal 24 uur van te voren door te geven. Wanneer je niet op een afspraak verschijnt of je meldt je niet tijdig af, dan brengen we de helft van de kosten bij jou in rekening. Deze kosten kun je niet declareren bij je zorgverzekering.

Vervolgconsulten voor cliënten Co-eur

Heb je het GGZ-traject bij Co-eur doorlopen, dan kun je direct starten met vervolgconsulten bij de diëtistenpraktijk. Je blijft dan bij dezelfde diëtist in behandeling. Als je direct bij onze diëtistische zorg terecht komt, start je altijd met de intake zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van je voedingsproblematiek.