Online behandelingen en technieken

Co-eur biedt naast consulten en gesprekken op een van de locaties, ook verschillende digitale mogelijkheden om een zo goed mogelijk resultaat bij de behandeling te ondersteunen. Zo wordt er gebruik gemaakt van bijvoorbeeld:

Clientportaal

 • Co-eur biedt haar cliënten een cliëntportaal. Dat is je eigen veilige omgeving waarin je:
  • 24/7 afspraken kan inzien
  • Documenten en verslagen met betrekking tot jouw behandeling kan terugvinden
  • Taken vinden die door de behandelaar gegeven worden

  Wil je gebruik maken van het cliëntportaal? Je krijgt als je in behandeling komt een e-mail om het cliëntportaal te activeren, bovendien zal onze teamassistent dit zo met je bespreken. Met die e-mail kun je vervolgens zelf een account aanmaken en het cliëntportaal gebruiken, eventueel met hulp van onze teamassistent.

Voor meer informatie, klik hier: Cliëntportaal (WellBee)
Heb je al een account, dan kun je hier inloggen: Inloggen cliëntportaal.

E-health

 • Online modules waarin je als cliënt zelf aan de slag kunt, met bijvoorbeeld filmpjes, oefeningen, cursussen en dagboeken. Ook bestaat er de mogelijkheid om naasten te betrekken. We gebruiken hierbij ook Minddistrict waar je allerlei zelfhulpmodules kan raadplegen, bij inschrijving krijg je hier een account dat je tot twee jaar na afloop van de behandeling kan blijven gebruiken.
 • Ons online platform is te vinden op https://co-eur.e-behandeling.nl/nl/.

Beeldbellen

 • Via een veilige verbinding vanuit bijvoorbeeld je eigen huis, keuken of werkplek in contact staan met onze professionals. Dit wordt in de meeste gevallen ‘blended’ aangeboden, wat betekent dat in overleg met jou wordt gekeken wanneer wel, wanneer niet, wat wel en wat niet goed online kan.

Volledige online behandeling

 • Voor de intake is het ten minste 1 keer nodig om op locatie fysiek te worden onderzocht. Buiten dat is het prima mogelijk de behandeling zoveel mogelijk of zelfs helemaal online te volgen. Dit uiteraard altijd in overleg met de betrokken behandelaren.
 • Voordelen van deze vorm van behandeling zijn de kortst mogelijke wachttijd, en vanaf iedere plek en zonder reistijd in gesprek te kunnen gaan.

Voor iedereen past een eigen vorm van (techniek van) behandeling, digitaal of ‘in levende lijve’, met e-health of juist niet. Bij Co-eur geloven we in maatwerk, hebben dus alles in huis en zetten in wat specifiek voor jou het beste past. Dit doen we altijd in overleg, waardoor ook jij verzekerd bent van de best passende vorm. Vraag gerust een van onze collega’s naar meer informatie.