Over Co-eur

Co-eur is in 2008 opgericht als hét kennisplatform voor eetstoornissen, met name wanneer deze gepaard gaan met overgewicht/obesitas. Co-eur is een specialistische GGZ instelling en biedt een multidisciplinaire behandeling van eetstoornissen en daaraan gerelateerde psychische en fysieke klachten.

Co-eur maakt deel uit van het Zorg van de Zaak Netwerk

Sinds 2015 maakt Co-eur deel uit van Zorg van de Zaak Netwerk. Zorg van de Zaak Netwerk is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven met ruim 5.300 medewerkers. Vanuit het netwerk wordt integrale ondersteuning rond impactvolle momenten geboden op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Hierdoor kunnen mensen blijven werken en meedoen in de samenleving. Daarmee vormt Zorg van de Zaak Netwerk een uniek platform voor participatie.

Onze visie is dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om mensen te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Hiermee willen we een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Lees meer op zorgvandezaaknetwerk.nl

 

Sponsoring Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen, Het BeterBoek helpt hierbij. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!