Diëtistenpraktijk Co-eur

Naast de behandeling van eetstoornissen binnen de gespecialiseerde GGZ, verzorgt Co-eur ook aparte diëtistenbegeleiding. Deze diëtistenbegeleiding is voor iedereen toegankelijk.

In de basisverzekering zit standaard een vergoeding voor 3 uur diëtistische zorg per jaar. In sommige gevallen geeft de aanvullende verzekering recht op extra vergoeding. Voor deze zorg is een verwijzing van de huisarts naar de diëtist noodzakelijk.

Diëtistenpraktijk Co-eur biedt ongecontracteerde zorg, dit betekent dat u de factuur van de consulten ontvangt. De factuur dient u binnen 14 dagen te betalen, waarna u deze zelf kunt declareren bij de zorgverzekering. De zorgverzekeraar vergoedt een deel van deze zorg, de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de door u afgesloten Zorgverzekering (meestal vergoedt deze 75% van de kosten). 

Prijslijst

  • Intakegesprek (60 min) + ontvangst voedingsadvies: € 92,50
  • Vervolgconsult (40 min): € 55,00
  • Vervolgconsult (20 min): € 27,50

Indien het GGZ traject bij Co-eur is doorlopen, kan er direct gestart worden met vervolgconsulten bij de diëtistenpraktijk. U kunt dan bij dezelfde diëtist in behandeling blijven. In alle andere gevallen zullen we eerst een goed beeld moeten vormen van de voedingsproblematiek en is de intake het startgesprek.