Werkwijze bij het coronavirus

Beste bezoekers en cliënten van Co-eur,

Met de actuele ontwikkelingen rondom het Coronavirus, die van dag tot dag kunnen wijzigen of aangescherpt worden, nemen wij de volgende maatregelen. We blijven deze pagina steeds updaten, mocht de situatie veranderen.

Informatieavonden

Met de actuele ontwikkelingen rondom het Coronavirus, die van dag tot dag kunnen wijzigen of aangescherpt worden, heeft Co-eur besloten dat voor onbepaalde tijd en per direct, de geplande informatieavonden komen te vervallen.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om de informatie die wij normaliter tijdens informatieavonden geven met u door te nemen. Een van onze professionals zal hiervoor telefonisch contact met u opnemen.

Individuele afspraken

In navolging van onze eerdere berichtgeving worden alle geplande individuele consulten tot 1 juni omgezet in telefonische consulten. Onze collega’s nemen met u contact op.

Bereikbaarheid

Op dit moment is onze telefonische bereikbaarheid minder goed dan u van ons gewend bent. Wij verzoeken u daarom met uw behandellocatie per e-mail te communiceren via deze pagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk met u contact op.

Bezoek locaties

U bent altijd van harte welkom bij Co-eur. Maar in verband met het Coronavirus vragen wij u alert te zijn als u een van onze locaties wilt bezoeken. Bovendien vragen wij u als u klachten heeft zoals hoesten, verkoudheid en/of koorts, uw bezoek aan onze locatie uit te stellen.

Hartelijk bedankt voor uw begrip!

 


Volg s.v.p. nauwlettend de berichtgeving vanuit het RIVM en de GGD. Daarnaast verwijzen wij u naar het publieksinformatienummer 0800 1351 en de website van het RIVM.


Op de website van Zorg van de Zaak kunt u de meest gestelde vragen over het coronavirus terugvinden. Hier is een FAQ beschikbaar voor werkgevers en werknemers te vinden.

Bekijk het overzicht van de meest gestelde vragen over het coronavirus.