Werkwijze bij het coronavirus

Beste bezoekers en cliënten van Co-eur,

Met de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus, die van dag tot dag kunnen wijzigen of aangescherpt worden, nemen wij de volgende maatregelen. We blijven deze pagina steeds updaten, mocht de situatie veranderen.

Aangescherpte maatregelen per 14 december

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen van de overheid, de adviezen van het RIVM en het toenemen van het aantal besmettingen is besloten dat vanaf maandag 19 oktober a.s. er geen afspraken meer plaatsvinden op locatie bij Co-eur.

Dit voor de veiligheid van u en onze behandelaren. Dit houdt in dat al uw afspraken zullen plaatsvinden via beeldbellen. Bekijk hier de adviezen voor een prettig videogesprek.

Bezoek locatie

Alleen afspraken waarbij fysieke aanwezigheid absoluut noodzakelijk is, zoals de afspraken bij arts en verpleegkundige, zullen op locatie plaatsvinden. Aan de hand van de adviezen van het RIVM, AKWA en GGZ en het ministerie van VWS is onze locatie dusdanig ingericht om veilig en verantwoorde zorg te kunnen leveren.  De geldende huis- en hygiëneregels kunt u inzien “wat moet je weten voor je onze locatie bezoek?”.

Hartelijk bedankt voor je begrip!

Afspraken op locatie

Wij gaan weer verantwoorde en veilige specialistische geestelijke gezondheidszorg op onze locaties verlenen. Dit advies wordt ondersteund door het RIVM, AKWA GGZ en het ministerie van VWS. We nemen daarvoor telefonisch of via e-mail contact met u op.