Werkwijze bij het coronavirus

Beste bezoekers en cliënten van Co-eur,

Met de actuele ontwikkelingen rondom het Coronavirus, die van dag tot dag kunnen wijzigen of aangescherpt worden, nemen wij de volgende maatregelen. We blijven deze pagina steeds updaten, mocht de situatie veranderen.

Informatieavonden

Met de actuele ontwikkelingen rondom het Coronavirus, die van dag tot dag kunnen wijzigen of aangescherpt worden, heeft Co-eur besloten dat voor onbepaalde tijd en per direct, de geplande informatieavonden komen te vervallen.
Heb je je al ingeschreven voor een informatieavond, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Als je je nog wilt aanmelden, kun je bij ons terecht voor een gratis en persoonlijke voorlichtingssessie op afstand (via telefoon, videogesprek of livestream).

Individuele afspraken

Vanaf heden gaan wij gaan weer verantwoorde en veilige specialistische geestelijke gezondheidszorg op onze locaties verlenen. Dit advies wordt ondersteund door het RIVM, AKWA GGZ en het ministerie van VWS. We zijn druk bezig voorbereidingen te treffen om u binnenkort weer in te kunnen plannen en nemen daarvoor telefonisch of via e-mail contact met je op. Voor het weer inplannen van afspraken nemen wij de richtlijnen van het RIVM in acht om te voorkomen dat er teveel mensen in het gebouw zijn en de anderhalve meter afstand gewaarborgd blijft. Dit kan inhouden dat afspraaktijden anders zijn dan je gewend bent. Tevens zal een kort controlegesprek plaatsvinden bij het maken van de afspraak. Meer informatie hierover vind je hier.

Bezoek locaties

Je bent altijd van harte welkom bij Co-eur. Maar in verband met het Coronavirus vragen wij je alert te zijn als je een van onze locaties wilt bezoeken. Bovendien vragen wij je als u klachten heeft zoals hoesten, verkoudheid en/of koorts, uw bezoek aan onze locatie uit te stellen.

Hartelijk bedankt voor je begrip!

Afspraken op locatie

Wij gaan weer verantwoorde en veilige specialistische geestelijke gezondheidszorg op onze locaties verlenen. Dit advies wordt ondersteund door het RIVM, AKWA GGZ en het ministerie van VWS. We zijn druk bezig voorbereidingen te treffen om u binnenkort weer in te kunnen plannen en nemen daarvoor telefonisch of via e-mail contact met u op.