Vanaf juni opent Co-eur behandellocatie in Roermond

Vanaf juni 2016 opent Co-eur, centrum voor obesitas en eetstoornissen, een behandellocatie voor de regio Roermond. Patiënten met eetstoornissen en (ernstig) overgewicht kunnen vanaf dan bij ons terecht voor een multidisciplinaire behandeling op maat. De locatie van waaruit we gaan behandelen is Produktieweg 1 te Roermond. 

Informatie voor verwijzers in de regio Roermond
Om verwijzers in de regio Roermond goed te informeren over onze werkwijze en in het kader van een mogelijke samenwerking in de toekomst, organiseren wij een informatieavond speciaal voor u als verwijzer. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 12 mei om 19:00 uur op onze nieuwe locatie.

Aanmelden
Als u zich wilt aanmelden kan dat door een e-mail te sturen naar: [email protected] of telefonisch op nummer: 0900-1510 (lokaal tarief). Na aanmelding ontvangt u vervolgens de exacte gegevens van de informatieavond.   

Informatie voor cliënten in de regio Roermond
Ook voor cliënten organiseren wij maandelijks vrijblijvende informatieavonden, waar meer wordt verteld over onze behandeling en ervaringen van cliënten worden gedeeld. Cliënten kunnen zich hiervoor gratis inschrijven. Voor de vestiging in Roermond zullen we vanaf medio mei starten met de informatieavonden. Deze worden binnenkort bekend gemaakt op deze pagina: https://co-eur.com/informatieavond/. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de data.