Nieuwe website Co-eur is live!

Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zover. De nieuwe website van Co-eur is live. En wij zijn er trots op!

De nieuwe website laat op een nog betere manier zien wie wij zijn en wat wij doen, voor zowel cliënten, werkgevers en professionals/verwijzers, zoals huisartsen en psychologen.

De site heeft een eigentijdse uitstraling en een sterk verbeterde navigatie. Wij hebben veel tijd en energie gestoken in het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid. Via drie eigen ingangen, voor cliënten, werkgevers en professionals/verwijzers op de homepage, kun je eenvoudig specifieke informatie die voor jou van toepassing is terugvinden. Cliënten kunnen zich onder andere aanmelden voor een informatieavond en een aantal tests doen. Werkgevers verkrijgen informatie over het oplossen van voedingsproblematiek samen met hun werknemer(s). Verwijzers kunnen onder andere patiënten aanmelden en overleggen over doorverwijzen.

De website bevat meer visuele elementen en wordt zowel op desktop, laptop, tablet en mobiel goed weergegeven. De website is en blijft uiteraard volop in beweging en wordt regelmatig voorzien van nieuwe content.

Natuurlijk vernemen wij ook graag wat jij er van vindt. Heb je tips, suggesties of opmerkingen, laat het ons per e-mail weten: [email protected]