Maandag 25 maart a.s. een interactieve informatieavond voor verwijzers

Geachte huisarts, praktijkondersteuner, diëtist en fysiotherapeut,

Bij Co-eur vinden het belangrijk om de inhoudelijke dialoog met verwijzers en collega’s aan te blijven gaan. Daarom organiseren wij op maandag 25 maart a.s. een interactieve informatieavond. Tijdens deze avond gaan we in op onze multidisciplinaire werkwijze en dit keer zoomen we specifiek in op de psychologie achter obesitas. Bij deze nodigen wij u van harte uit voor deze informatieavond welke zal plaatsvinden op onze locatie Produktieweg 1, 6045 JC te Roermond.

Programma:
17.30 uur:         Ontvangst met koffie, soep en broodjes
18.00 uur:         Wat doet Co-eur, wat is onze doelgroep en waarin onderscheiden wij ons?
18.45 uur:         Pauze
19.00 uur:         Presentatie “De psychologie achter obesitas
20.00 uur:        Afsluiting met mogelijkheid tot napraten

Over Co-eur:
Co-eur is een Specialistische GGZ-instelling gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen bij volwassenen met (ernstig) overgewicht en mogelijk ook andere psychische klachten.

Co-eur behandelt cliënten met complexe problematiek, waarbij de kwaliteit van leven onder druk staat en waarvoor specialistische, multidisciplinaire behandeling nodig is. Ons team bestaat uit een regiebehandelaar (psychiater, klinisch psycholoog,GZ-psycholoog of psychotherapeut), psycholoog, diëtist, fysiotherapeut, verpleegkundige en een arts. Zij werken nauw samen om de behandeldoelen van onze cliënten te realiseren.

Aanmelden:
Wanneer u zich wilt aanmelden voor onze informatieavond, dan kan dat door vóór  20 maart a.s. een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch via nummer 088-277 88 49.

Bij de aanmelding kunt u aangeven of u zich voor de hele avond of voor een deel van de avond inschrijft. U ontvangt  van ons een bevestiging van uw inschrijving.

Bent u op maandag 25 maart verhinderd, maar wilt u persoonlijk door ons geïnformeerd worden, dan kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. In overleg informeert zij u over onze werkwijze.