Werken of stage lopen bij Co-eur

Geïnteresseerd in een baan of stageplek bij Co-eur?

Co-eur is altijd geïnteresseerd in basis-, GZ- en klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters voor de versterking van onze behandelteams. Kom werken of stage lopen en ontdek dat Co-eur:
Boeiend is – omdat we, naast de behandeling van eetstoornissen, ook wetenschappelijk onderzoek doen, onder andere in samenwerking met universiteiten, ziekenhuizen en opleidingsinstituten.
Uitdagend is – omdat je veel ervaring opdoet op het gebied van eetstoornissen en Co-eur verschillende opleidingsmogelijkheden biedt die je eigen professionele ontwikkeling ten goede komen.
Afwisselend is – omdat elke cliënt anders is, ieder met zijn of haar eigen problematiek, is ons behandelprogramma een kwestie van maatwerk met een variëteit aan behandelmodules.
Dynamisch is – omdat van alle werknemers een actieve houding wordt verwacht in de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie.

Onze vacatures

Belangstelling in een baan of stage bij Co-eur?

Spreekt een baan bij Co-eur je aan, maar staat je functie niet bij de vacatures? Of wil je stage lopen? Stuur een open sollicitatiebrief naar [email protected].