Gratis voorlichting

Gratis voorlichting over onze behandeling

Voordat je jezelf kunt aanmelden voor een intake, dien je een informatieavond bijgewoond te hebben. Co-eur organiseert minimaal één keer per maand een informatieavond.

Op dit moment vinden vanwege de coronamaatregelen de reguliere informatieavonden online plaats, omdat bijeenkomsten met grote groepen bij elkaar niet zijn toegestaan. Toch willen wij je in deze tijd ook voorlichting blijven geven over onze behandeling. Wij doen dit nu telefonisch, via videobellen of een live stream. Dit geldt voor onbepaalde tijd.

Tijdens een informatiesessie vertellen we van 19.00 tot 21.30 uur wat Co-eur voor jou kan betekenen. Tijdens de sessie ontvang je meer informatie over het behandeltraject en er is natuurlijk tijd voor het stellen van vragen.

Meld je via de aanmeldbutton aan voor de informatieavond. In het onderstaand formulier vind je de data per locatie terug (na het selecteren van een locatie). Het kan zijn dat je je niet meer voor deze maand kunt inschrijven, omdat een informatieavond al vol is.

Let op! Onderstaande mededeling is van toepassing als je een zorgverzekering hebt bij CZ
Elk jaar maken de zorgverzekeraars afspraken met zorgverleners over de inkoop van zorg. Bijvoorbeeld over hoeveel behandelingen een zorgverlener dat jaar zal uitvoeren. Dit noemen we een omzetplafond. Co-eur heeft in 2020 veel meer aanmeldingen voor behandeling ontvangen dan vooraf verwacht en inmiddels is het omzetplafond door ons bereikt. Dit heeft gevolgen voor je zorg door beperkte inkoopafspraken met je zorgverzekeraar en beschikbaar gesteld budget.
Als je bent verzekerd bij CZ, biedt het CZ Zorgteam de mogelijkheid voor zorgbemiddeling van je behandeling bij andere zorgverleners met mogelijk nog beschikbaar budget voor 2020. Indien dit niet het geval is, dan CZ biedt echter ook de mogelijkheid voor het verstrekken van een machtiging om alsnog dit kalenderjaar bij Co-eur in behandeling te komen.
Het CZ Zorgteam voor zorgbemiddeling is bereikbaar op 013 594 91 10, van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:30 uur.

Je kunt hierbij aangeven dat je arts een verwijzing met het vermoeden van een eetstoornis naar Co-eur stuurt of heeft gestuurd en dat u alleen met een machtiging van CZ dit jaar nog ingepland wordt voor de intakefase. Zonder de machtiging van je verzekeraar kun je helaas dit kalenderjaar niet meer bij Co-eur starten met een behandeling.

Heb je de machtiging van CZ ontvangen? Dan verzoeken wij je ons zo snel mogelijk hierover te informeren en word je dit jaar nog uitgenodigd voor de intakefase.

Meld je via onderstaand aanmeldformulier aan

Om je te kunnen aanmelden voor de informatieavond heb je een verwijzing van de huisarts nodig. Na je aanmelding krijg je van ons zo snel mogelijk een bevestiging.