Behandeling van eetstoornissen

Werk & Stage

Werk & stage bij Co-eur is…

Boeiend – omdat er, naast de behandeling van obesitas en eetstoornissen ook wetenschappelijk onderzoek plaatsvindt, samenwerkingsverbanden bestaan met universiteiten, ziekenhuizen en opleidingsinstituten.
Uitdagend – omdat je veel ervaring opdoet op het gebied van obesitas en eetstoornissen en er een intern scholingsprogramma kan worden aangeboden welke je eigen professionele ontwikkeling ten goede komt.
Afwisselend – omdat elke cliënt anders is, ieder met zijn of haar eigen problematiek, reden waarom ons behandelprogramma een kwestie van maatwerk is met een variëteit aan behandelmodules.
Actief – omdat van alle werknemers een actieve houding wordt verwacht in de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie.

  Huidige vacatures:

 Belangstelling in een baan bij Co-eur?

Co-eur is altijd geïnteresseerd in ervaren GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters voor de versterking van haar behandelteams. Spreekt een baan bij Co-eur je aan, stuur dan een open sollicitatie naar vacatures@co-eur.com en ontvang méér informatie over werken bij Co-eur.

 

 

Belangstelling in een stageplaats bij Co-eur?

Momenteel zijn er geen stageplaatsen beschikbaar.

 

Bezoek een informatieavond

Minimaal één keer per maand vindt er op elk van onze locaties een informatieavond plaats van 19:00 tot 21:30 uur.

Informatieavonden