Behandeling van eetstoornissen

Diëtistenpraktijk

Naast de behandeling van eetstoornissen binnen de gespecialiseerde GGZ, verzorgt Co-eur ook aparte diëtistenbegeleiding. Deze diëtistenbegeleiding is voor iedereen toegankelijk.

In de basisverzekering zit standaard een vergoeding voor 3 uur diëtistische zorg per jaar. In sommige gevallen geeft de aanvullende verzekering recht op extra vergoeding. Voor deze zorg is een verwijzing van de huisarts naar de diëtist noodzakelijk. Een format voor deze verwijsbrief kun je hier openen en afdrukken. Verwijsbrief naar diëtist

Diëtistenpraktijk Co-eur biedt ongecontracteerde zorg, dit betekent dat je de factuur van de consulten ontvangt. De factuur dien je binnen 14 dagen te betalen, waarna je deze zelf kunt declareren bij de zorgverzekering. De zorgverzekeraar vergoedt een deel van deze zorg, de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de door jou afgesloten Zorgverzekering (meestal vergoedt deze 75% van de kosten).

Prijslijst

Intakegesprek (60 min) + ontvangst voedingsadvies €92,50
Vervolgconsult (60 min) €55,00
Vervolgconsult (30 min) €27,50

Let op! Afmeldingen dien je minimaal 24 uur van te voren door te geven. Wanneer je niet op een afspraak verschijnt of je meld je niet tijdig af, dan brengen we de helft van de kosten bij jou in rekening. Deze kosten kun je niet declareren bij je zorgverzekering.

 

 

Bij een nieuwe aanmelding zullen we eerst een goed beeld moeten vormen van de voedingsproblematiek en start u altijd met een intakegesprek. Indien u het GGZ traject bij Co-eur heeft doorlopen, kunt u direct beginnen met een vervolgconsult. U kunt dan bij dezelfde diëtist in behandeling blijven.

 

Bezoek een informatieavond

Minimaal één keer per maand vindt er op elk van onze locaties een informatieavond plaats van 19:00 tot 21:30 uur.

Informatieavonden