Meld je hier aan voor een intake bij Co-eur

Leven zonder eetstoornis en werken aan een gezonder gewicht? Voor een intake bij Co-eur is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk.

Hoe werkt de intake bij Co-eur?

  • Voor de intake is een verwijzing van je huisarts of een medisch specialist noodzakelijk. Een format van de verwijsbrief vind je hier.
  • De intake bestaat uit het invullen van vragenlijsten en gesprekken met een van onze (GZ-)psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en/of psychiaters, aangevuld door een lichamelijke screening.
  • Tijdens het adviesgesprek, welke in de week na het intake gesprek plaatsvindt, hoor je of je mag starten met de behandeling.
  • Wanneer je tijdens het adviesgesprek te horen krijgt dat je mag starten, zullen we in overleg de vervolgafspraken inplannen. Houd er rekening mee dat de eerste weken van het behandeltraject intensief zullen zijn. Je hebt meerdere gesprekken per week; het is dus belangrijk dat je op meerdere dagen beschikbaar bent voor afspraken.
  • Wanneer blijkt dat je niet mag starten met de behandeling, zal de behandelaar je terugverwijzen naar de huisarts of een andere instelling.
  • Na de intake wordt er altijd terugkoppeling gegeven aan de huisarts of medisch specialist door middel van een brief.

Meld je gemakkelijk online aan

Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden voor de intake. Aanmelden voor de diëtistenpraktijk kan ook via dit formulier. Selecteer dan bij ‘kies je behandeling’ Co-eur diëtistenpraktijk.