Meld je hier aan voor een intake bij Co-eur

Leven zonder eetstoornis en werken aan een gezonder gewicht? Voor een intake bij Co-eur is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk.

Hoe werkt de intake bij Co-eur?

  • Nadat wij je aanmeldformulier hebben ontvangen, neemt een van onze teamassistenten contact met je op voor het plannen van de intake.
  • Voor de intake is een verwijzing van je huisarts of een medisch specialist noodzakelijk. Mocht je nog geen verwijzing hebben, maak dan voor de intake bij Co-eur een afspraak bij je huisarts of je medisch specialist. Zonder geldige verwijsbrief kan er geen intake plaatsvinden. Een format van de verwijsbrief vind je hier.
  • De intake bestaat uit het invullen van vragenlijsten en gesprekken met een van onze (GZ-)psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en/of psychiaters.
  • Tijdens het adviesgesprek, welke in de week na het intake gesprek plaatsvindt, hoor je of je mag starten met de behandeling.
  • Wanneer je tijdens het adviesgesprek te horen krijgt dat je mag starten, zullen we in overleg de afspraken bij de andere divisies inplannen.
  • Wanneer na de intake blijkt dat je niet mag starten met de behandeling, zal de behandelaar je terugverwijzen naar de huisarts of een andere instelling.
  • Na de intake wordt er altijd terugkoppeling gegeven aan de huisarts of medisch specialist door middel van een brief.

Let op!
In 2020 kun je alleen ingepland worden voor de intakefase met een machtiging van CZ.
Zonder de machtiging CZ kun je helaas dit kalenderjaar niet meer bij Co-eur starten met een behandeling.

Heb je de machtiging van CZ ontvangen? Dan verzoeken wij je ons zo snel mogelijk hierover te informeren en word je dit jaar nog uitgenodigd voor de intakefase.

Meld je gemakkelijk online aan

Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden voor de intake. Aanmelden voor de diëtistenpraktijk kan ook via dit formulier. Selecteer dan bij ’kies je behandeling’ Co-eur diëtistenpraktijk.